Kruiden en Jasmijn

Kruiden en Jasmijn

Reviews voor Kruiden en Jasmijn

Gemiddelde beoordeling

5 sterren gemiddeld gebaseerd op 49 reviews

5 sterren
42
4 sterren
7
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

JanenEls de Graaf - 24-10-2021 20:03

Het was in een woord weer geweldig. Heel plezierige bediening en heerlijke gerechten. Gewoon gekozen voor een 6 gangen menu van de chef, maar daar zaten ook speciale gerechten in verwerkt waarvan de chef weet dat wij de heel lekker vinden. Gewoon Top!

Anja Baars - 23-10-2021 10:28

We hebben genoten van het wildmenu. De kwaliteit van de gerechten zeer goed met oog voor details. De bediening is heel goed. De sfeer in het restaurant is hartelijk en genoeglijk. Kortom een aanrader!

Harry Buitelaar - 22-10-2021 08:15

Heerlijk eten waarbij gespeeld wordt met diverse combinaties van smaken. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Filip Vermeylen - 20-10-2021 09:11

Bijzonder lekker gegeten in dit sfeervol restaurant, en we werden ook warm ontvangen. Wij komen zeker terug!

G van vanTilborg - 19-10-2021 11:43

Fantastisch gegeten, totaal niets op aan te merken.Ga zo door!

Nienke Vd Haar - 19-10-2021 09:48

Heerlijk gegeten en in de watten gelegd De gastheer sommelier is een echte, attent, kundig zonder teveel te zijnVond alleen het tafeltje niet zo prettig met m’n rug in de ruimte en zicht op kamer ernaast en het meisje in de bediening kon wel wat kleding advies gebruiken.Verder nogmaals een hele fijne maandag verjaardag

Martin van Os - 18-10-2021 14:26

Heerlijk gegeten in een sfeervolle ambiance. Uitstekende bediening, gerechten en wijnen. Eigenlijk zoals altijd en we komen dan ook graag nog eens terug!

Wilma Verhoeven - 18-10-2021 09:21

Geweldig in alle opzichten!

Ingrid Versluis - 17-10-2021 20:18

Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening

Ruth Schuring - 17-10-2021 08:59

Echt heerlijk gegeten! Een ontzettende aanrader om hier te eten

Anita Pas - 13-10-2021 13:18

Heerlijk genoten van het maandagavondmenu fijne sfeer en goede service!

Anja Verkamman - 02-10-2021 10:00

Genoten van de prachtige amuses gevolgd door een heerlijk 4 gangendiner met en lekkere fles witte Bulgaarse wijn. Dessertwijn was ook een topper. Na ruim 3 uur de avond afgerond met koffie & diverse heerlijkheden. Een prachtige avond mede door een uiterst vriendelijke en aardige gastheer!

Nicole Bots - 01-10-2021 18:52

Heerlijk gegeten, terecht genoemd in Michelin.

Daan Vermijs - 01-10-2021 15:42

Super lekker gegeten!

Monique Groenenboom - 01-10-2021 13:29

we hebben genoten van een ontspannen sfeer en heeeeerlijke gerechten! alles met veel smaak en verrassende combinaties.

Andre Heijs - 01-10-2021 12:35

Voor de eerste keer naar zeker niet voor de laatste keer geweest!Menu en bediening uitstekend, vooral ook fijn dat de akoestiek heel prettig is.

Jef Teulings - 19-09-2021 08:10

In een gezellige ambiance met zeer vriendelijk personeel van een subliem verrassingsmenu genoten. Een aanrader voor culinaire liefhebbers.

TeunisJan Sikkens - 18-09-2021 10:24

Wauw! Dat is wat we ervan vonden. Wat hebben wij heerlijk gegeten. Heel smaakvol en iedere hap was weer een verrassing!

Fanny vander Giessen - 18-09-2021 09:04

Wauw wat een super lekker restaurant is dit zeg! Heerlijke smaken die goed gecombineerd worden! Top!

Yvonne Boekraad - 17-09-2021 10:25

Altijd weer verrassend en zeer creatief. Geuren, kleuren, smaken echt een feestje om uit eten te mogen. En natuurlijk vergezeld door prima combinaties heerlijke wijnen. Maar ook voor de alcoholvrije liefhebber is er goed over nagedacht!….

Erna Groene - 29-08-2021 10:53

Absoluut een toprestaurant gastvrijheid en de kwaliteit van het eten zijn perfect.

H Kambier - 27-08-2021 15:41

Leuk en lekker. Gerechten met veel toewijding bereidt. Zeer vriendelijke bediening en een sfeervolle ambiance.Neem er de tijd voor en geniet van de creaties van de chef .

fientje Bax - 24-08-2021 08:05

Wij hebben met onze vrienden genoten van een heerlijke maaltijd, verrassend eerlijk eten en niet onbelangrijk gastheerschap.

Judith Greve - 22-08-2021 16:37

Heerlijke verrassing in het prachtige Woudrichem. Erg leuke ambience, vriendelijke en deskundige bediening en het belangrijkste erg lekker eten.