Kruiden en Jasmijn

Kruiden en Jasmijn

Reviews voor Kruiden en Jasmijn

Gemiddelde beoordeling

5 sterren gemiddeld gebaseerd op 49 reviews

5 sterren
42
4 sterren
7
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Tom Piket - 24-11-2021 09:08

Heerlijk gegeten, erg leuke sfeer en goede gastheer.

Johan Govers - 23-11-2021 15:25

We hebben genoten van de ontvangst en bovenal het geweldige diner. We komen snel weer terug.

Eva VanWendeldeJoode - 23-11-2021 08:38

Eten was erg goed. 4 gangen verrassingsmenu en zijn ook echt verrast. Met heerlijke bijpassende wijnen was dat een top avond.

Simone Deckers - 21-11-2021 08:26

Heerlijk gegeten! Perfect 4 gangen menu afgestemd op de verplichte eindtijd tot 20 uur

Frans Heijlaerts - 20-11-2021 11:15

Weer heerlijk gegeten.

Robin Koldeweij - 19-11-2021 13:38

Lekker eten, bijzondere combinaties. Goede gastvrijheid, al hebben ze het druk

Koen Snieders - 16-11-2021 08:15

Een prachtige en sfeervolle locatie met geweldig eten en een gastvrije bediening. Het was de eerste keer hier maar we komen zeker nog eens terug.

Maria van EckSchouten - 15-11-2021 09:07

We hebben werkelijk verrukkelijk gegeten ook mijn kleindochter vond alles heerlijk!

Jopie Blokland - 14-11-2021 10:40

Bediening was leuk Het eten was heerlijk , de wijn paste erg goed bij het eten Kortom het was een heerlijke ‘avond ‘

Robert Euser - 14-11-2021 08:36

Erg lekker gegeten, vriendelijke bediening, bij binnenkomst wordt je verwelkomt en voel je je ook direct welkom. Heel fijne ambiance en sfeer. We komen zeker een keer terug.

Sander vander Pol - 14-11-2021 08:02

wat een heerlijke middag / avond hebben wij mogen beleven. enorm vriendelijk personeel, goede service, en heerlijk gegeten. echt de drie kwartier rijden waard! komen zeker nog is terug

Toon Nouwens - 07-11-2021 15:48

Heerlijk gegeten Alle bordjes leeg

Ankie Van Noorloos - 02-11-2021 14:28

Zondag weer heerlijk gegeten , zulke mooie creatieve gerechten , waar je eerst even naar moet kijken voor je ze ga eten.

Wilma Golverdingen - 01-11-2021 12:51

We hadden een heerlijke ontspannen avond, heerlijk gegeten, perfecte wijnen. Dank

Dick Van Maanen - 31-10-2021 08:54

Super lekker gegeten in een zeer prettige ambiance. Lekkere wijnen en vriendelijk en deskundig personeel.

Alida Groeneveld - 30-10-2021 16:26

Wij hebben genoten van een zeer smakelijk verrassingsmenu op een mooie locatie en vriendelijk personeel. Een aanrader als je in de buurt van Woudrichem bent even omrijden is de moeite waard!

AJ Schreuders - 30-10-2021 13:00

Heerlijk genoten. Alle smaken fijn opelkaar afgestemd voor een heerlijke smaakbeleving. Mooie bijpassende wijnen.

Christine Peele - 30-10-2021 11:30

Super heerlijke avond gehad met bijzondere wijnen

Andre Boon - 30-10-2021 10:35

We hebben weer heerlijk gegeten met goede bijpassende wijnen.Grote klasse!

David Warnink - 29-10-2021 10:32

Genoten van een fantastisch wild menu met begeleidende wijnen. Fazant, parelhoen, ree, haas - Alles was even lekker en mooi om naar te kijken.Patrick, wanneer ga je voor de Michelin ster!

Trix BlomStruik - 27-10-2021 21:28

Mijn ouders hebben een fantastische avond gehad en genoten van het diner.Leuk dat jullie aandacht hebben besteed aan de verjaardag van mijn vader.Dank je wel! Ze komen graag terug. -

Romy SpronkBoogerd - 25-10-2021 17:19

Een heerlijke avond gehad met fantastische service en geweldig eten. Fijn om een verassings menu te nemen en ontspannen te tafelen. Tip wanneer je zwanger bent kun je hier onbezorgd eten!

Eric Steens - 25-10-2021 10:11

Dit was een prachtige ervaring... mooi etablissement, fijne sfeer en het eten is buitengewoon uitmuntend.. elke detail klopte en er zat passie in het eten... zeker een aanrader !

Frans Verwer - 24-10-2021 21:59

Fijne en vriendelijke bediening, goede prijs kwaliteitsverhouding. Oog voor detail en gasten.