Kruiden en Jasmijn

Reviews voor Kruiden en Jasmijn

Gemiddelde beoordeling

5 sterren gemiddeld gebaseerd op 57 reviews

5 sterren
48
4 sterren
9
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Loes Haring - 25-12-2021 23:13

We hebben genoten van een heerlijk diner. Super lekker en heel eenvoudig te bereiden. Volgend jaar hopen we toch weer gezellig in het restaurant te kunnen eten.

JanenEls deGraaf - 25-12-2021 20:49

In plaats van de reservering een heerlijke Take Away Kerstbox genuttigd ????

Cindy Bosch - 12-12-2021 20:45

Alles fijn, eten heerlijk, entourage prettig, bediening top, wijnen subliem, kortom een feestje!

Lars Van Dinther - 09-12-2021 07:37

Heerlijk, fijne service, top!

M DeGraaff - 06-12-2021 19:40

We hebben heerlijk gegeten, mmm! Mooi opgemaakte borden, net een schilderijtje- Vriendelijk personeel en een hard werkende, gewéldige kok! We komen hier graag!

Inge Marcus - 27-11-2021 11:16

Het diner was voortreffelijk !

Clarinda Kramer - 27-11-2021 09:24

Fantastisch eten en heerlijk wijnarrangement. Vriendelijke en kundige bediening.

DawnSjaak vanTilborg - 27-11-2021 08:14

Het eten was alweer erg lekker en mooi gepresenteerd. Het is zo fijn om te weten dat wij dat altijd bij jullie kunnen verwachten. De wijnen erbij waren alweer perfect uitgekozen! Bedankt.

Tom Piket - 24-11-2021 09:08

Heerlijk gegeten, erg leuke sfeer en goede gastheer.

Johan Govers - 23-11-2021 15:25

We hebben genoten van de ontvangst en bovenal het geweldige diner. We komen snel weer terug.

Eva VanWendeldeJoode - 23-11-2021 08:38

Eten was erg goed. 4 gangen verrassingsmenu en zijn ook echt verrast. Met heerlijke bijpassende wijnen was dat een top avond.

Simone Deckers - 21-11-2021 08:26

Heerlijk gegeten! Perfect 4 gangen menu afgestemd op de verplichte eindtijd tot 20 uur

Frans Heijlaerts - 20-11-2021 11:15

Weer heerlijk gegeten.

Robin Koldeweij - 19-11-2021 13:38

Lekker eten, bijzondere combinaties. Goede gastvrijheid, al hebben ze het druk

Koen Snieders - 16-11-2021 08:15

Een prachtige en sfeervolle locatie met geweldig eten en een gastvrije bediening. Het was de eerste keer hier maar we komen zeker nog eens terug.

Maria van EckSchouten - 15-11-2021 09:07

We hebben werkelijk verrukkelijk gegeten ook mijn kleindochter vond alles heerlijk!

Jopie Blokland - 14-11-2021 10:40

Bediening was leuk Het eten was heerlijk , de wijn paste erg goed bij het eten Kortom het was een heerlijke ‘avond ‘

Robert Euser - 14-11-2021 08:36

Erg lekker gegeten, vriendelijke bediening, bij binnenkomst wordt je verwelkomt en voel je je ook direct welkom. Heel fijne ambiance en sfeer. We komen zeker een keer terug.

Sander vander Pol - 14-11-2021 08:02

wat een heerlijke middag / avond hebben wij mogen beleven. enorm vriendelijk personeel, goede service, en heerlijk gegeten. echt de drie kwartier rijden waard! komen zeker nog is terug

Toon Nouwens - 07-11-2021 15:48

Heerlijk gegeten Alle bordjes leeg

Ankie Van Noorloos - 02-11-2021 14:28

Zondag weer heerlijk gegeten , zulke mooie creatieve gerechten , waar je eerst even naar moet kijken voor je ze ga eten.

Wilma Golverdingen - 01-11-2021 12:51

We hadden een heerlijke ontspannen avond, heerlijk gegeten, perfecte wijnen. Dank

Dick Van Maanen - 31-10-2021 08:54

Super lekker gegeten in een zeer prettige ambiance. Lekkere wijnen en vriendelijk en deskundig personeel.

Alida Groeneveld - 30-10-2021 16:26

Wij hebben genoten van een zeer smakelijk verrassingsmenu op een mooie locatie en vriendelijk personeel. Een aanrader als je in de buurt van Woudrichem bent even omrijden is de moeite waard!